Lliga

Mendilibar: "Ara sembla que guanyar la Lliga sigui una merda"

Mendilibar: "Ara sembla que guanyar la Lliga sigui una merda"
Mendilibar: "Ara sembla que guanyar la Lliga sigui una merda"
Guanyar la Lliga té un gran mèrit. Això és el que pensa José Luis Mendilibar, entrenador de l’Eibar, després de les crítiques al Barça i a Valverde...
José Luis Mendilibar

Guanyar la Lliga té un gran mèrit. Això és el que pensa José Luis Mendilibar, entrenador de l’Eibar, després de les crítiques al Barça i a Valverde arran de la desfeta de Liverpool. Per això ha reivindicat la tasca del tècnic blaugrana abans d’enfrontar-se al Barça, diumenge. 

Valverde

“És el millor entrenador que pot tenir el Barcelona, però no només per com s'entrena, sinó per com és i per la tranquil·litat que dóna a tot aquest maremàgnum que és el Futbol Club Barcelona”. 

 “La temporada passada va guanyar Copa i Lliga i aquest any ha guanyat ja la Lliga i pot guanyar la Copa. És veritat que a Europa els han eliminat, però també és veritat que va estar 3-0 per davant. Crec que no hi ha entrenador millor per al Barça i si no segueix li anirà pitjor”.

Lliga

“Ara sembla que guanyar la Lliga és una merda. Abans, els campions d'Europa només eren els que guanyaven la Lliga i era importantíssim guanyar-la. Avui en dia, com que juguen tres i fins a quatre equips d'un mateix país, sembla que no és tan important guanyar-la”. 

Messi

“Si necessités guanyar urgentment seria millor que no hi fos, que tingués un refredat i que es quedés a casa. Però tal i com estem, m'agrada tenir aquests futbolistes davant, veure com fan les coses i més en un camp tan petit com Ipurua en què se'ls veu bé”. 

“És bonic veure Messi a Ipurua. El Barcelona sense Messi és un altre equip i seria bonic que vingués i que jugués. Jo vull que vingui i que jugui”.

COMENTARIS