Champions League

Messi, a gol per partit

El capità blaugrana ha fet 65 gols en 65 partits de la fase de grups de la Champions

Messi, a gol per partit
Messi, a gol per partit

El capità blaugrana ha fet 65 gols en 65 partits de la fase de grups de la Champions

Leo Messi, a Wembley

Leo Messi ha començat la competició de la Champions amb un rendiment espectacular. En dos partits (contra el PSV i el Tottenham) ha fet 5 gols i ha catapultat l'equip cap al lideratge del grup B, encara que sigui empatat a punts amb l'Inter (l'equip que falta per enfrontar-se als blaugranes).

Ara bé, més enllà d'aquest rendiment a curt termini, Leo Messi està signant unes xifres espectaculars en la principal competició europea de clubs. I és que el capità blaugrana ha disputat 65 partits de la fase de grups de la Champions, i en aquests partits ha anotat 65 gols. És a dir, que ha anotat una mitjana de gol per partit en la primera ronda de la competició.

Messi va debutar a la Champions el desembre del 2004 (en un partit contra el Xakhtar de Donetsk), fa gairebé 14 anys, i d'aleshores ençà, l'argentí ha esdevingut una màquina de golejar. A més, és el màxim golejador de la història (en la fase de grups) ja que va començar el curs empatat amb Cristiano Ronaldo, que no ha fet cap gol aquesta temporada en aquesta competició (suma una expulsió i prou), i ja l'avantatja en 5 dianes.

COMENTARIS