Champions League

Messi, amb opcions de jugar a Milà

Messi, amb opcions de jugar a Milà
Messi, amb opcions de jugar a Milà
Leo Messi va ser la gran sorpresa de la convocatòria d'Ernesto Valverde per viatjar a Milà. L'argentí encara no ha rebut l'alta mèdica de la...
Messi Milà

Leo Messi va ser la gran sorpresa de la convocatòria d'Ernesto Valverde per viatjar a Milà. L'argentí encara no ha rebut l'alta mèdica de la factura al radi que va patir fa 16 dies contra el Sevilla però la seva presència a l'expedició no és testimonial, ja que hi ha moltes opcions que jugui contra l'Inter.

Des del dia que es va lesionar, el crac blaugrana només ha tingut al cap l'objectiu de tornar el més aviat possible i s'havia fixat la visita al camp de l'Inter com l'escenari ideal per tornar. La recuperació ha estat molt positiva i dimecres passat ja va tornar a trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva. Després d'alguns entrenaments amb els companys, Messi se sent bé i per aquest motiu ha decidit viatjar a Milà juntament amb els serveis mèdics.

Si les sensacions no haguessin estat positives, el futbolista s'hauria quedat a Barcelona per continuar amb la recuperació. Però Messi ha viatjat i ara caldrà veure quina participació té contra l'Inter. L'opció més conservadora seria que comencés el partit des de la banqueta i entrés en funció del desenvolupament del partit. Tot i això, des de Can Barça tampoc es descarta que Messi pugui ser titular pel seu gen competitiu i les ganes que té d'ajudar a l'equip.

L'entrenament d'aquest dilluns a la tarda a San Siro serà clau per determinar les últimes sensacions de Messi i prendre la decisió final de comú acord amb Valverde i el cos mèdic del Barça. El retorn de l'argentí, cada vegada és més a prop.

COMENTARIS