Analytics

Messi comet en un partit el 25% de faltes de tota la Lliga

Messi comet en un partit el 25% de faltes de tota la Lliga
Messi comet en un partit el 25% de faltes de tota la Lliga
Messi estava plenament convençut que el partit contra el Valladolid era important. L’argentí, que no va mostrar signes d’incomoditat física, va...

Messi estava plenament convençut que el partit contra el Valladolid era important. L’argentí, que no va mostrar signes d’incomoditat física, va disputar els 90 minuts i va ser el principal baluard ofensiu del Barça. 

L’argentí es va mostrar especialment participatiu: va realitzar 98 intervencions, una xifra molt superior a l’habitual; i va rematar 9 de les 16 ocasions que ho va fer l’equip. L’argentí estava endollat al partit i se’l va veure mostrat quan les jugades no sortien. 

Però la frustració es va transformar en indignació quan l’àrbitre no va assenyalar una falta a la vora de l’àrea rival. Messi va dirigir-se a l’àrbitre de manera bel·ligerant i va veure una targeta groga. 

L’ímpetu de l’argentí es va traduir en una dada xocant: en total va cometre 4 faltes en tot el partit, una xifra gens habitual en el davanter. En tota la Lliga n’acumula 16, pel que contra el Valladolid va fer el 25% del total de les seves faltes al campionat. 

COMENTARIS