Lliga

Messi compleix la tradició de marcar el primer gol de l'any

Messi compleix la tradició de marcar el primer gol de l'any
Messi compleix la tradició de marcar el primer gol de l'any
Leo Messi va complir amb la tradició i aquest diumenge 6 de gener va marcar el primer gol del 2019 del Barça a la Lliga. El crac argentí va ser el més...
Messi

Leo Messi va complir amb la tradició i aquest diumenge 6 de gener va marcar el primer gol del 2019 del Barça a la Lliga. El crac argentí va ser el més llest de la classe en una jugada enrevessada dins l'àrea i va avançar el conjunt blaugrana a Getafe.

Curiosament, és el 4t any consecutiu que Messi anota el primer gol de l'any del Barça a la Lliga. La ratxa va començar el 2016 marcant en la victòria contra el Granada per 4-0 amb una diana al minut 8. El 2017, la víctima va ser el Vila-real amb un gol de falta al minut 90 que va servir per guanyar un punt. I l'any passat, l'argentí va tornar a ser puntual a la cita obrint el compte golejador anual en el Barça 3 - Llevant 0 de Lliga.

Amb la diana al Coliseum Alfons Pérez, a més, Messi ja suma 399 gols en 343 partits i està a només una diana dels 400 a la Lliga. En aquesta edició del campionat domèstic és el Pitxitxi amb 16 dianes i ja encapçala la llista de la Bota d'Or per davant de Liliu, jugador del Kalju d'Estònia. Passen els anys però Messi continua al capdavant de tots els registres.

COMENTARIS