Analytics

Messi creix en mode Champions

A la competició europea, l'any passat la mitjana era de 57,6 intervencions per partit mentre que la temporada actual és de 70

Messi creix en mode Champions
Messi creix en mode Champions

A la competició europea, l'any passat la mitjana era de 57,6 intervencions per partit mentre que la temporada actual és de 70

Messi

| UEFA Champions League

“Si bien el año pasado fue muy bueno porque ganamos la Copa y la Liga, también es verdad que todos nos quedamos con la espinita de la Champions por cómo fue la eliminación. Así que prometemos que haremos todo lo posible para que esa copa tan linda y tan deseada por todos vuelva a estar en el Camp Nou.” Leo Messi ja va avisar en la presentació de l'equip del mes d'agost que guanyar la Champions era l'objectiu principal de l'equip aquesta temporada i el crac argentí ho està demostrant amb fets.

El Barça ja s'ha classificat per a les semifinals de la competició europea, és l'únic equip invicte i Messi és el màxim golejador de la competició amb 10 dianes. En la tornada contra el Manchester, a més, va tornar a protagonitzar una gran actuació marcant 2 gols i liderant l'equip en els moments més delicats després d'un inici molt perillós dels visitants.

El Laboratori de Carles Domènech a LaTdT va registrar fins a 89 intervencions de Messi durant el partit i demostren que el jugador va estar molt actiu en tot moment. Aquest és el segon partit amb més intervencions de l'argentí a la Champions, només superat pel del PSV al Camp Nou en la jornada inaugural on va intervenir fins en 94 ocasions. 

Si comparem els números de Messi respecte la temporada passada, s'evidencia un gran augment del nombre d'intervencions. L'any passat la mitjana era de 57,6 per partit mentre que la mitjana actual és de 70. I això que en un partit contra el Tottenham només va jugar 27 minuts i va fer 23 intervencions. Si ens centrem en els partits on ha disputat els 90 minuts, la mitjana puja fins a les 77 per partit. El 10 culer està en mode copa linda y deseada.

COMENTARIS