Notícies

Messi: "El partit d'Anfield va ser lamentable, no vam competir"

"Podem guanyar el doblet però el 4-0 serà la gran taca de la temporada"

Messi: "El partit d'Anfield va ser lamentable, no vam competir"
Messi: "El partit d'Anfield va ser lamentable, no vam competir"

"Podem guanyar el doblet però el 4-0 serà la gran taca de la temporada"

Messi RP 24/5

Leo Messi ha estat el gran protagonista de la prèvia de la Copa del Rei amb una roda de premsa que ha deixat un grapat de titulars sobre la gran decepció d'Anfield, el balanç de la temporada i el seu futur al Barça. El crac argentí ha fet molta autocrítica i també ha parlat sobre la figura d'Ernesto Valverde.

La dececpió d'Anfield

“La derrota de Liverpool va ser un cop molt dur. Ens va costar aixecar-nos…"

“No he repassat el partit d’Anfield. Va ser un partit molt similar al de Roma, on a la segona part no vam competir. Només hi va haver un equip al camp i aquest va ser el gran error, això no ho podem permetre."

"Tots teníem el cap a la Champions i per això la decepció és més gran. Guanyar un doblet també és important però ens quedarà una sensació estranya. Serà la gran taca de la temporada"

El culpable de la derrota d'Anfield?

"Valverde no va tenir la culpa de gairebé res de l’eliminació de Liverpool, només  els jugadors som culpables. Va ser lamentable el partit que vam fer i, més, després venint de l’experiència de Roma. Demanem perdó."

La final de Copa

"No guanyar la final de Copa ens situaria en una situació pitjor a l'actual. Hem de deixar a un costat el que va passar i buscar la solució per tenir el cap a la final i guanyar."

"A ganes i actitud mai ens hauria de guanyar ningú. Sortirem a competir al màxim com hem fet a tots excepte el partit contra el Liverpool."

El futur al Barça

 “Clar que vull seguir al Barça. Mai he dubtat. He tingut moltes decepcions amb l’Argentina i ho he seguit intentant. Quedar fora de la Champions no em fa pensar en deixar el Barça."

Molèsties al pubis

"Des de gener he jugat amb dolors però ho he pogut controlar, crec que ara ja estic al 100%."

Balanç de temporada

"Ha estat un any espectacular com a capità. Hem guanyat la Lliga, hem arribat a una final de Copa i hem arribat a semis de Champions. Hem fet un gran any però el partit de Liverpool és la gran taca."

COMENTARIS