Analytics

Messi es multiplica a la Champions

Messi es multiplica a la Champions
Messi es multiplica a la Champions
Leo Messi ja ha dit en reiterades ocasions que el seu màxim objectiu aquesta temporada és guanyar la Champions League. L'argentí s'ha posat entre...
Messi

Leo Messi ja ha dit en reiterades ocasions que el seu màxim objectiu aquesta temporada és guanyar la Champions League. L'argentí s'ha posat entre cella i cella per recuperar "esta copa tan linda" després d'haver-ne guanyat només una en les darreres 7 edicions. Contra el PSV, el crac blaugrana ja va demostrar que era un home de paraula marcant un nou hat-trick a la màxima competició europea però, a banda dels gols, Messi es va mostrar molt participatiu en el joc. 

El Laboratori de Carles Domènech a LaTdT es va fixar en les intervencions que va realitzar Messi durant el primer partit de Champions per comparar-les amb els altres partits d'aquesta temporada i els últims anys. Davant el PSV el nombre d'intervencions van ascendir fins a un total de 94, una xifra increïble per a un jugador que actua en posicions tan ofensives com l'argentí. Si ens fixem en la mitjana d'intervencions d'aquesta temporada, en els primers 4 partits de Lliga veurem que la mitjana és lleugerament inferior amb 79,2.

El que sí que és habitual és que la participació de Messi en el joc creixi quan sona la música de la Champions. Així, observant les mitjanes de les darreres 4 temporades, les intervencions a la Lliga són de 59,8 per partit per les 65,4 de la Champions. Davant l'escenari europeu, el '10' blaugrana creix i aquesta temporada vol tornar a aixecar la gran copa. Ho aconseguirà?

COMENTARIS