Analytics

Messi es redueix després de la lesió

Messi es redueix després de la lesió
Messi es redueix després de la lesió
El partit de Messi contra el València al Camp Nou estava a punt de convertir-se en una altra exhibició de museu. L’argentí era el principal argument...

El partit de Messi contra el València al Camp Nou estava a punt de convertir-se en una altra exhibició de museu. L’argentí era el principal argument blaugrana per creure en la remuntada: seus havien estat els dos gols del Barça que van aconseguir l’empat. 

Però un cop de genoll de Lato a la part interna de la cuixa dreta va fer saltar les alarmes. L’argentí va provar d’estirar durant el partit, però va adonar-se que no estava en condicions òptimes i va dirigir-se a la banqueta. 

Des d’aleshores, l’impacte de Messi en el joc del Barça va davallar considerablement. Fins aleshores havia intervingut en 69 ocasions en 71 minuts: una mitjana de gairebé una intervenció per minut.

Però després de la visita a la banqueta, l’argentí va entrar en contacte amb la pilota 11 vegades en 22 minuts: la meitat del que registrava fins aleshores. I el Barça, sense Messi, no va culminar la remuntada.

COMENTARIS