Jugadors

Messi, espectador de luxe al Bernabéu

Messi, espectador de luxe al Bernabéu
Messi, espectador de luxe al Bernabéu
La final de la Copa Libertadores entre River i Boca ha tingut un espectador de luxe. Leo Messi ha assistit al partit decisiu, disputat al Santiago Bernabéu,...

La final de la Copa Libertadores entre River i Boca ha tingut un espectador de luxe. Leo Messi ha assistit al partit decisiu, disputat al Santiago Bernabéu, i ha compartit una llotja privada amb un dels seus fills, Jordi Alba i Sergio Busquets. 

Messi, seguidor confès de Newell’s, ja va confirmar fa dies la seva presència a l’estadi madridista, i nombrosos  seguidors han reaccionat amb admiració i aplaudiments quan el futbolista del barça ha entrat al Bernabéu. 

La final ha arribat a la pròrroga després d’un partit tens. El marcador ha acabat en empat, 1-1, al minut 90, però River ha aprofitat l’expulsió de Barrios a l’inici de la pròrroga per dominar el partit. Un golàs de Quinteros ha desequilibrat la final al minut 108, i Pity Martínez ha tancat el partit al minut 121. 

Benedetto havia avançat Boca a la primera part, però Pratto ha empatat a la segona. Gago, que havia entrat al minut 89, ha marxat del camp lesionat, i Boca ha acabat el partit amb 9 futbolistes.

COMENTARIS