Analytics

Messi, líder en 5 apartats de la Lliga

Messi, líder en 5 apartats de la Lliga
Messi, líder en 5 apartats de la Lliga
Messi és el líder del Barça. Però també és el líder de la Lliga. L’argentí domina 5 registres estadístics de la competició, i es reivindica com l&rsquo...

Messi és el líder del Barça. Però també és el líder de la Lliga. L’argentí domina 5 registres estadístics de la competició, i es reivindica com l’estrella indiscutible de la competició, sobretot després de la marxa de Cristiano a Itàlia. 

El jugador del Barça és líder en gols, assistències, xuts a porteria, regats i passades a l’espai. Els apartats il·lustren la importància de Messi en la faceta ofensiva

L’argentí suma 4 gols més que Stuani i Suárez, pel que es converteix en el màxim favorit per guanyar el pitxitxi de la competició, per sisena vegada a la seva carrera. A més, ha realitzat 36 xuts a porteria, 10 més que Suárez, segon. 

Messi també regateja més que ningú. N’acumula 63, 10 més que Boufal (Celta), i ha realitzat 29 passades a l’espai, 13 més que Borja García (Girona). La capacitat associativa de l’argentí s’explica pel liderat, també, en les assistències. En suma 10, quatre més que Griezmann i Sarabia.  

COMENTARIS