Messi: "Luis Enrique i Guardiola intenten ser propers amb els jugadors"

Messi: "Luis Enrique i Guardiola intenten ser propers amb els jugadors"
Messi: "Luis Enrique i Guardiola intenten ser propers amb els jugadors"
Lionel Messi es retrobarà amb Guardiola al Camp Nou. L'argentí i el de Santpedor van compatir grans moments durant les 4 temporades en què l'actual...

Lionel Messi es retrobarà amb Guardiola al Camp Nou. L'argentí i el de Santpedor van compatir grans moments durant les 4 temporades en què l'actual entrenador del Bayern va dirigir el primer equip blaugrana. Ara és Luis Enrique qui gestiona la plantilla blaugrana, liderada per Messi al camp. Sobre els dos entrenadors ha estat preguntat el 10 blaugrana. Sense entrar en comparacions, ha parlat del tracte que els dos mantenen amb els jugadors, traient ferro a la tensió viscuda durant la setmana posterior a la derrota a Anoeta.

La relació amb Luis Enrique

"En el seu moment ho vaig aclarir, vaig dir que el que va passar, ja era passat, no vam tenir cap problema més. Ara la relació és normal, bona, com la que tinc amb els companys i la que té ell amb la resta de jugadors"

Pep i Lucho

"No faig comparacions entre entrenadors. Cadascun té la seva idea, la seva manera. De vegades et demanen unes coses, de vegades unes altres, és normal que hi hagi canvis quan arriba un nou entrenador. Tenen coses similars i d'altres diferents"

"Crec que els dos intenten ser molt propers al jugador, intenten fer un grup i de tenir la gent contenta"

COMENTARIS