Copa

Messi: “M’agradaria que Valverde continués"

Messi: “M’agradaria que Valverde continués"
Messi: “M’agradaria que Valverde continués"
“M’agradaria que Valverde continués." Leo Messi s'ha mostrat clar i contundent a l'hora de defensar la continuïtat d'Ernesto...
Valverde Messi

| FCB

“M’agradaria que Valverde continués." Leo Messi s'ha mostrat clar i contundent a l'hora de defensar la continuïtat d'Ernesto Valverde a la banqueta del Barça quan hi ha molts dubtes sobre el futur del tècnic blaugrana en la roda de premsa prèvia a la final de Copa.

L'argentí ha defensat la feina de l'entrenador durant aquestes 2 temporades i ha dit que no era l'únic culpable de la desfeta d'Anfield: "Et pot agradar més o menys com juguem, però en 2 anys només hem perdut 2 partits. Valverde no va tenir la culpa de gairebé res de l’eliminació de Liverpool, només  els jugadors som culpables. Va ser lamentable el partit que vam fer i, més, després venint de l’experiència de Roma. Demanem perdó."

Aquesta declaració de Messi de suport a Valverde s'uneix a les que han fet Rakitic, Jordi Alba i Piqué en la mateixa línia. El vestidor està al costat del tècnic però ara caldrà veure com va la Copa i que decideix la Junta Directiva. 

COMENTARIS