Analytics

Messi no va trobar socis ofensius contra l'Olympique

Messi no va trobar socis ofensius contra l'Olympique
Messi no va trobar socis ofensius contra l'Olympique
Leo Messi es va posar el vestit d'etiqueta de la Champions per al partit de Lió però no va ser suficient per poder marcar un gol al camp de...
Messi Olympique de Lió

Leo Messi es va posar el vestit d'etiqueta de la Champions per al partit de Lió però no va ser suficient per poder marcar un gol al camp de l'Olympique (0-0). L'argentí va ser el jugador blaugrana que més rematades va intentar amb un total de 8, xifra que representa un 38% del total. 5 d'aquestes rematades van anar a fora i 3 entre els 3 pals però no va poder perforar la porteria defensa per Lopes.

Segons les dades del Laboratori de Carles Domènech a LaTdT, el 10 blaugrana va intervenir fins a en 68 ocasions i es va mostrar molt actiu en l'elaboració del joc però no va tenir socis ofensius a l'hora de moure la pilota. 

El principal destí de les passades de l'argentí va ser un migcampista com Sergio Busquets amb un 21% de les passades seguit d'un lateral com Jordi Alba amb un 19%. Després ja hi ha Dembélé amb un 16% però Suárez no apareix ni al TOP 3. El fet que Messi no pogués connectar amb l'urugauià amb freqüència demostra un dels grans problemes que es va trobar l'equip de Valverde a l'hora d'atacar l'Olympique, que va cobrir molt bé les accions sobre l'argentí.

COMENTARIS