Jugadors

Messi o Cristiano? Klopp s'explica

Messi o Cristiano? Klopp s'explica
Messi o Cristiano? Klopp s'explica
Jürgen Klopp és un dels entrenadors de moda. EL seu Liverpool lidera la Premier League amb 4 punts d’avantatge sobre el Manchester City  i el seu...

Jürgen Klopp és un dels entrenadors de moda. EL seu Liverpool lidera la Premier League amb 4 punts d’avantatge sobre el Manchester City  i el seu futbol intens i passional el converteix en un dels favorits per guanyar els grans títols d’aquesta temporada. 

El tècnic alemany va ser qüestionat sobre qui preferia: Messi o Cristiano. I si bé no va anomenar cap dels dos futbolistes, va explicar una anècdota que exemplifica les seves preferències. 

“Jo només tinc un selfie al meu telèfon mòbil. I és amb Messi ... I Cristiano era a la mateixa habitació”. Klopp va acabar amb una rialla i també va afegir qui és el futbolista més gran de la història. “El meu pare sempre em deia que tot i el que digui la gent, Pelé sempre serà el millor. Me’l vaig trobar al Mundial de 2006 i no soc el tipus de persona que es posa nerviosa, però en aquell moment em vaig posar a suar. Per a mi el millor de sempre serà Pelé”. 

COMENTARIS