Notícies

Messi rep la Creu de Sant: "És un orgull"

Messi rep la Creu de Sant: "És un orgull"
Messi rep la Creu de Sant: "És un orgull"
Leo Messi va rebre aquest dijous la Creu de Sant Jordi, un dels màxims reconeixements del Govern de la Generalitat de Catalunya. L'acte va tenir lloc al...
Messi Creu de Sant Jordi Quim Torra

Leo Messi va rebre aquest dijous la Creu de Sant Jordi, un dels màxims reconeixements del Govern de la Generalitat de Catalunya. L'acte va tenir lloc al Centre de Convencions Internacional del Fòrum i l'argentí va estar acompanyat per una àmplia delegació del club blaugrana com Josep Maria Bartomeu, Jordi Mestre, Jordi Cardoner, Eric Abidal o Charly Rexach, entre d'altres.

L'argentí va presenciar la gala des de dalt de l'escenari al costat dels altres premiats i el president Quim Torra va ser l'encarregat d'entregar-li la Creu de Sant Jordi. Messi és el segon futbolista que rep aquesta distinció per darrere de Johan Cruyff, que la va rebre el 2006.

L'entrega de les Creus de Sant Jordi era el primer acte públic on assitia l'argentí després de la desfeta d'Anfield i se'l va veure somrient. No va fer cap declaració però sí que va escriure un missatge a les xarxes socials per haver rebut aquest reconeixement per part del Govern de la Generalitat de Catalunya: “Me siento muy orgulloso de haber sido reconocido con una distinción que valoro mucho por la importancia que tiene en la sociedad catalana. Gracias por concederme la Creu de Sant Jordi”. 

COMENTARIS