Gossip

Messi treballa per tornar contra l'Inter

Messi treballa per tornar contra l'Inter
Messi treballa per tornar contra l'Inter
Leo Messi vol tornar el més aviat possible als terrenys de joc i està treballant per escurçar els terminis que es van preveure en un principi. Quan l&...
Messi

| FCB

Leo Messi vol tornar el més aviat possible als terrenys de joc i està treballant per escurçar els terminis que es van preveure en un principi. Quan l'argentí va caure lesionat contra el Sevilla, el club va parlar de 3 setmanes de baixa per la fractura al radi del braç dret i es calculava que el futbolista tornaria després de l'aturada internacional d'aquest mes de novembre.

Però Messi és Messi i aquest dimecres passat, 10 dies després de la lesió, ja va tornar a trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva sense cap protecció al braç. L'evolució és tan positiva que, fins i tot, ha pogut participar en els entrenaments amb el grup d'aquest dijous i divendres sense problemes.

Segons va informar Laia Tudel al Club de la Mitjanit, els metges i els preparadors físics del club estan treballant amb la possibilitat que Messi pugui viatjar a Milà i entrar a la convocatòria contra l'Inter per al partit de dimarts vinent. Després, caldrà veure en quin nivell de forma arriba l'argentí i si pot ser titular o només jugar uns quants minuts. El fet que sigui una lesió al braç i que l'argentí hagi pogut treballar físicament aquests dies sembla que no serà un handicap perquè pugui tornar en un bon nivell.

COMENTARIS