Jugadors

Messi: "Trobo a faltar Iniesta i Xavi"

Messi: "Trobo a faltar Iniesta i Xavi"
Messi: "Trobo a faltar Iniesta i Xavi"
Leo Messi està cocnentrat amb la selecció argentina i ha repassat la temporada als micròfons de TyC, on ha reconegut que troba a faltar Xavi i Iniesta. ...
Iniesta Messi Xavi Pilota d'Or 2010

| FCB

Leo Messi està cocnentrat amb la selecció argentina i ha repassat la temporada als micròfons de TyC, on ha reconegut que troba a faltar Xavi i Iniesta. 

Guardiola

“Pep va ser un mestre únic per a mi. És un entrenador que avança tot el que passa al partit”.

Els seus excompanys

“Trobo a faltar Xavi i Iniesta. Sabíem que guanyàvem, juguéssim contra qui juguéssim sabia que guanyàvem”.

Neymar

“És un fenomen, seguim parlant; i fins i tot tenim un grup de WhatsApp, Suárez, ell i jo. Es diu els tres sudaques, o alguna cosa així”.

Suárez

“El van començar a criticar, a dir que s'havia operat, que havia preferitla Copa Amèrica amb l'Uruguai i no jugar la final de la Copa del Rei, i la realitat és que Luis ve arrossegant una lesió de genoll fa un munt de temps, que ve jugant amb molèsties, amb dolors”. 

“Després de Liverpool va arribar un moment on no donava més, perquè se li va agreujar el que venia arrossegant i no li va quedar altra que operar-se, no va ser que va triar-ho”. 

“Al dir-ho jo també és estrany, perquè és el meu amic i ningú pensarà que puc arribar a parlar malament d'ell, però és la realitat "

Cristiano Ronaldo

“Jo quan va començar la temporada ho vaig dir, i a Madrid alguns es van enfadar, però ésla veritat: com no es troba a faltar un jugador com ell, que et fa 50 gols per temporada. I li va passar al Madrid [mals resultats] com li hauria passat a qualsevol equip que Cristiano hagués deixat”

Liverpool

Va ser una desgràcia el que va passar, vam cometre errors absurds. Se’ns van endur per endavant per ganes i actitud”. 

Argentina

“Vull retirar-me havent guanyat alguna cosa amb l'Argentina. Seguiré intentant-ho, ensopegar i tornar a aixecar-se per lluitar pel meu somni. No em vull quedar amb la sensació que no se’m va donar per la gent que no ho volia o per algun comentari dolent. A la selecció soc un més del grup. Ho va dir l'entrenador quan vaig arribar”.

COMENTARIS