Jugadors

Messi: "Vaig acabar la temporada més cansat de cap que de físic"

Messi: "Vaig acabar la temporada més cansat de cap que de físic"
Messi: "Vaig acabar la temporada més cansat de cap que de físic"
Leo Messi ha concedit una entrevista a TyC Sports des de la concentració de la selecció argentina on prepara la Copa Amèrica. El davanter ha analitzat el...
Messi

Leo Messi ha concedit una entrevista a TyC Sports des de la concentració de la selecció argentina on prepara la Copa Amèrica. El davanter ha analitzat el tram final de temporada amb el Barça i ha reconegut que va acabar esgotat mentalment. A banda, també ha parlat d'altres temes i ha revelat alguna anècdota curiosa sobre els gustos futbolístics dels seus fills.

El final de temporada amb el Barça

"Vaig acabar la temporada més cansat de cap que de físic pel que va passar els últims quinze dies, sobretot per l'eliminació a la Champions, però físicament estic bé. Vaig tenir alguns partits on vaig descansar i dels últims anys és dels que menys minuts he jugat, em sento bé."

Les defenses rivals

"Cada vegada és més difícil que un jugador sol guanyi un partit. Avui ningú regala res, són pocs els equips que volen jugar, que s'obren i que deixen espais."

L'anècdota de les celebracions dels fills

"A Thiago li encanta el futbol i és molt del Barça. En canvi, Mateo em pica i em va dir que anava amb el Liverpool o el València... També celebra els gols del Madrid per escalfar el seu germà Thiago... No sé d'on ho treu."

Les concentracions amb l'Argentina

"Quan estic sense ells, pateixo. Cada vegada em costen més les concentracions."

COMENTARIS