Mercat

Milà es fixa ens els migcampistes blaugrana

El Milan apunta a Arturo Vidal, mentre l'Inter s'interessa en Rakitic

Milà es fixa ens els migcampistes blaugrana
Milà es fixa ens els migcampistes blaugrana

El Milan apunta a Arturo Vidal, mentre l'Inter s'interessa en Rakitic

Rakitic i Arturo Vidal

Estem acostumats a sentir que el Barça sempre s'ha de fixar en el mercat i ha d'estar atent a les oportunitats, per mantenir una plantilla de primer nivell. Però això té un perill: els futbolistes del club blaugrana són atractius al mercat i qualsevol equip de cert nivell pot estar interessat en incorporar-los, com passa amb 2 migcampistes que han cridat l'atenció al mercat italià.

Per una banda, el Milan té l'ull posat en el xilè Arturo Vidal, per indicació de l'entrenador, Genaro Gatusso. El tècnic ha vist com se li buidava el mig del camp per culpa de les lesions (té 9 baixes a l'equip, 5 de les quals són de llarga durada) i la figura del xilè agrada molt l'entrenador italià, segons que explica avui l'Sport. L'estil de joc de Vidal casa molt amb les indicacions de Gatusso, mentre que les 4 temporades a la Juve li confereixen un bon coneixement de la lliga italiana. Amb tot, el traspàs sembla complicat.

També sembla complicada l'operació que vol lligar l'Inter. El nou director executiu de l'entitat, Beppe Marotta (que ha deixat la Juve per l'equip milanès), vol revolucionar la plantilla amb jugadors de molta qualitat i, segons Tuttosport, s'ha fixat en el croat per incorporar un futbolista 'top'. El rotatiu italià avisa que Rakitic és un segon plat (la primera opció és la del madridista Luka Modric), però —tot i això— seriosa. La clàusula del futbolista és de 125 milions (després que renovés el 2017 amb el Barça), una xifra molt alta per l'Inter, que voldria negociar el preu.

COMENTARIS