Gossip

Miranda i Oriol Busquets seguiran la 'via Cucurella'

Miranda i Oriol Busquets seguiran la 'via Cucurella'
Miranda i Oriol Busquets seguiran la 'via Cucurella'
A banda de les altes i baixes del primer equip, la direcció esportiva del Barça també ha de decidir el futur dels jugadors del Barça B que tenen contracte...
Miranda

A banda de les altes i baixes del primer equip, la direcció esportiva del Barça també ha de decidir el futur dels jugadors del Barça B que tenen contracte però que ja han complert la fase formativa al filial. És el cas de futbolistes com Miranda (19 anys) o Oriol Busquets (20). Sense lloc a la plantilla de Valverde, la Segona Divisió B es pot quedar petita per ells i necessiten pujar un graó per continuar amb la seva evolució com a futbolistes.

En els 2 casos, el Barça contempla la possibilitat de buscar una sortida en forma de cessió i que segueixi el patró de Cucurella, segons revela Mundo Deportivo. El lateral va marxar a l'Eibar de Primera Divisió on s'ha convertit en un futbolista titular i que ha cridat l'atenció de diversos clubs europeus. En l'acord es va signar una opció de compra però el Barça va garantir-se una recompra, fet que possibilita poder tornar a comptar amb ell si ha rendit a bon nivell.

Ara caldrà veure quines són les intencions de cada jugador i quin pot ser el seu destí final. Miranda, format a les categories inferiors del Betis, voldria tornar a Sevilla veient que amb Valverde ha tingut un paper testimonial. Oriol Busquets, per la seva banda, té molta competència al mig del camp del primer equip i una sortida podria servir perquè creixés com a futbolista.

COMENTARIS