Notícies

Miranda no va amb la sub19 i podria viatjar a Leganés

Miranda no va amb la sub19 i podria viatjar a Leganés
Miranda no va amb la sub19 i podria viatjar a Leganés
L'única posició de la plantilla on Ernesto Valverde no té cap substitut natural és la de lateral esquerre. El club no va voler cobrir la marxa de Digne...
Miranda Entrenament FC Barcelona

L'única posició de la plantilla on Ernesto Valverde no té cap substitut natural és la de lateral esquerre. El club no va voler cobrir la marxa de Digne amb un fitxatge perquè volia confiar en un lateral del planter amb projecció com és Miranda. Després de completar una bona pretemporada al primer equip, el futbolista andalús de 18 anys ha continuat entrenant en diverses ocasions sota les ordres de Valverdre i ha disputat els partits amb el Barça B.

De moment, Miranda no ha debutat en partit oficial amb el primer equip però l'estrena podria ser ben aviat. Jordi Alba encara no ha descansat i el desplaçament a Leganés seria una bona oportunitat. Després vindran els partits contra l'Athletic i el Tottenham, fet que obririen les portes a un descans puntual d'Alba.

En aquest sentit, Miranda havia de marxar aquests dies a uns entrenaments amb la selecció sub19 espanyola però el club ha informat que no hi aniria "per poder estar a disposició del primer equip." El lateral ha participat a la sessió del primer equip d'aquest dilluns i ara caldrà veure si entra a la llista de Valverde que farà pública aquest dimarts abans de viatjar a Leganés per al partit de les 20h del vespre.

COMENTARIS