Mercat

Morata, cedit a l’Atlètic de Madrid

Morata, cedit a l’Atlètic de Madrid
Morata, cedit a l’Atlètic de Madrid
El Barça va sondejar aquest mercat d’hivern Morata per reforçar l’atac blaugrana, però les pretensions econòmiques del Chelsea i del jugador van...

El Barça va sondejar aquest mercat d’hivern Morata per reforçar l’atac blaugrana, però les pretensions econòmiques del Chelsea i del jugador van desfer l’operació. Boateng va ser finalment l’escollit. 

Ara, el davanter espanyol ha trobat una altra destinació. Morata jugarà cedit a l’Atlètic de Madrid fins a finals de temporada. L’exjugador del Madrid, format a les canteres bñanca i de l’Atlètic de Madrid, va aterrar a la capital espanyola dissabte a la nit. 

“La gent que sempre ha estat amb mi sap com em sento i com em sentiré demà i com han estat els últims dies. Estic molt content”, explica Morata. 

Sobre la possibilitat que part de l’afició de l’Atlètic sigui reticent pel seu passat madridista, el davanter no dubta. “És normal que la gent tingui els seus pensaments, però jo sé el que he de fer. Jo vaig començar jugant a l'Atlètic i la gent que sap d'on vinc sap la meva història i el que significa per a mi això. El passat és el passat i no es pot canviar i estic molt orgullós d’això”. 

COMENTARIS