Entrenadors

Mourinho: "Amb Messi en un u contra u, estàs mort"

Mourinho: "Amb Messi en un u contra u, estàs mort"
Mourinho: "Amb Messi en un u contra u, estàs mort"
José Mourinho va ser un dels tècnics que més va patir el talent de Messi quan era entrenador del Chelsea i el Madrid. El portuguès, sense feina, ha analitzat...
MourinhoMourinho

José Mourinho va ser un dels tècnics que més va patir el talent de Messi quan era entrenador del Chelsea i el Madrid. El portuguès, sense feina, ha analitzat al Russian Today la temporada de l’argentí. 

Com aturar Messi

“Quan Messi té la pilota i fa l'u contra u, estàs mort. És per això que mai em va agradar el marcatge individual contra ell. Has de crear una gàbia”.

“El seu joc és fàcil d'entendre, però no és fàcil crear una gàbia per controlar-lo, perquè ve de la dreta i després es queda al mig”. 

Pilota d’Or

“Messi està tenint una temporada fenomenal i ara, amb la Juventus i Cristiano Ronaldo fora d'aquesta lluita, també sap que la Pilota d'Or l’està esperant". 

Ajax

"Si t'enfrontes a l'Ajax jugant el seu mateix futbol, tens el risc que siguin millors. Me'ls imagino jugant contra el Liverpool o el Barcelona a la final. Si ho aconsegueixen, crec que poden guanyar amb el seu nivell”.

COMENTARIS