Notícies

Mourinho: "No tindria problemes en tornar al Madrid"

Mourinho: "No tindria problemes en tornar al Madrid"
Mourinho: "No tindria problemes en tornar al Madrid"
José Mourinho continua sense equip després de ser acomiadat del Manchester United i actualment està treballant de comentarista per a BeIN Sports. Aquest...
Mourinho

José Mourinho continua sense equip després de ser acomiadat del Manchester United i actualment està treballant de comentarista per a BeIN Sports. Aquest cap de setmana li han preguntat sobre la possibilitat de tornar a dirigir el Madrid veient que Solari no està oferint un gran rendiment i pot tenir els dies comptats.

El portuguès no ha esquivat la pregunta i ha deixat la porta oberta a tornar al club blanc: "Si crec que el club és el correcte, si l'estructura és correcta i si les ambicions són correctes, no tindria cap problema a tornar. És motiu d'orgull quan volen que tornis a un lloc on ja hi vas estar."

A més, l'entrenador també va destacar els resultats positius a Europa en comparació als de la Lliga: "El Madrid és un club icònic, ha fet una cosa extraordinària a Europa en els últims cinc anys, és absolutament increïble. Cinc anys, quatre finals i quatre victòries és absolutament increïble. Tot i això, només han guanyat 2 Lligues en 10 anys."

COMENTARIS