Mourinho: "Tinc un problema; m'he fet millor en tot"

Amb 52 anys, potser em queden 20 anys més per entrenar"

Mourinho: "Tinc un problema; m'he fet millor en tot"
Mourinho: "Tinc un problema; m'he fet millor en tot"

Amb 52 anys, potser em queden 20 anys més per entrenar"

| #466071508 Getty Images

José Mourinho ha concedit una entrevista a The Telegraph on ha deixat un titular per a la història: "Tinc un problema; m'he fet millor en tot", en una frase que ha generat molts comentaris. El tècnic del Chelsea ha reflexionat sobre la seva carrera com a tècnic i el seu futur com a entrenador.

Trajectòria

"M'estic fent millor en tot el relacionat amb la meva feina des que vaig començar, és un problema. He tingut una evolució en moltes àrees: la forma de llegir els partits, com preparo els partits, els entrenament, la metodologia... Em sento millor i millor. Però hi ha una cosa que no puc canviar, quan m'enfronto als mitjans de comunicació. Jo no sóc un hipòcrita".

Futur

"En el futbol no sóc tan vell. Amb 52 anys, potser em queden 20 anys més per entrenar. Però em sento, com es podria dir, com un gat vell. Res no em fa por, no em preocupa massa; sembla que res de nou em pot passar. Estic molt, molt estable en el control de les meves emocions, però necessito el meu temps per pensar. He de reflexionar, he d'intentar anticipar-me als problemes."

Crítica a la Pilota d'Or

"Crec que Wenger va dir una cosa interessant; ell està en contra la Pilota d'Or, i crec que té raó, perquè en aquest moment el futbol està perdent una mica el concepte d'equip i s'està centrant en l'individu. Sempre estem buscant el mèrit individual, l'estadística individual. Per exemple en els quilòmetres que corren. Perquè un jugador corri 11 quilòmetres, no vol dir que hagi treballat millor que un que en va córrer 9. Potser els seus 9 quilòmetres van ser millors, més efectius".

Bona persona?

"Si sóc una bona persona? Jo crec que sí. Si més no, ho intento ser i crec que ho sóc. No tinc problemes amb la família, amb la meva dona, amb els meus fills. Ni amb els amics. La vida professional és només part de la vida d'una persona".

COMENTARIS