Club

Moussa Wague, l'altre "fitxatge" del mercat d'hivern

Moussa Wague, l'altre "fitxatge" del mercat d'hivern
Moussa Wague, l'altre "fitxatge" del mercat d'hivern
Ernesto Valverde no només podrà comptar amb el reforç de Jeison Murillo en aquest mercat d'hivern. El tècnic blaugrana també sumarà un efectiu més...
mousa wague

Ernesto Valverde no només podrà comptar amb el reforç de Jeison Murillo en aquest mercat d'hivern. El tècnic blaugrana també sumarà un efectiu més que pot ajudar l'equip en les rotacions i, més concretament, a la zona defensiva.

I és que a partir del gener, el club té previst inscriure al lateral del Barça B, Moussa Wague, amb la possibilitat de poder competir a la Lliga, la Copa i la Champions. El senegalès va arribar a l'estiu al club culer per 5 milions d'euros però per problemes burocràtics no va poder ser inscrit al primer equip i va necessitar un temps per poder jugar al Barça B.

Fins el 4 de novembre no va poder debutar amb el filial però, des d'aquell dia, ja s'ha convertit en titular indiscutible per al conjunt de García Pimienta. El lateral de 20 anys té molta potència física i arribada per la banda però, a més, també té experiència internacional.

Wague va disputar el Mundial de Rússia del passat estiu i, fins i tot, es va convertir en l'africà més jove en marcar un gol en un Mundial. A partir del gener ja podrà disposar de minuts al primer equip i poder augmentar la competència davant Sergi Roberto i Semedo, els altres laterals drets de la plantilla.

COMENTARIS