Buzz

Munir s'acomiada del Barça a la xarxa

Munir s'acomiada del Barça a la xarxa
Munir s'acomiada del Barça a la xarxa
Munir ja llueix la samarreta del Sevilla. L’exdavanter blaugrana, que ha estat traspassat al club andalús a canvi d’1,05 milions d’euros 6...

Munir ja llueix la samarreta del Sevilla. L’exdavanter blaugrana, que ha estat traspassat al club andalús a canvi d’1,05 milions d’euros 6 mesos abans que el seu contracte acabés, ha superat la revisió mèdica. 

El futbolista madrileny ha utilitzat les xarxes socials per acomiadar-se del Barça i dels seus aficionats. Munir va arribar a la Masia amb 16 anys, i després de dues cessions a Primera Divisió, tanca la seva etapa al club català. 

"Vaig arribar al club quan tenia 16 anys amb la il·lusió d'un nen i amb els somnis que tenim tots els que entrem a la Masia”, ha escrit. “Vaig viure la realitat de créixer i compartir vestidor i equip amb els més grans, i tot i que vaig haver de sortir en dues ocasions, vaig tornar i ho vaig tornar a intentar. Ara torno a marxar. En aquesta ocasió em comprometo amb un altre club, que també cuida el futbol. Sempre us portaré al cor"

 

COMENTARIS