Jugadors

Munir: "Sentia que no comptaven amb mi"

Munir: "Sentia que no comptaven amb mi"
Munir: "Sentia que no comptaven amb mi"
Munir va deixar el Barça per trobar els minuts que no tenia al Camp Nou a Sevilla. El davanter ja ha debutat amb el conjunt de Machín, però una lesió l&rsquo...

Munir va deixar el Barça per trobar els minuts que no tenia al Camp Nou a Sevilla. El davanter ja ha debutat amb el conjunt de Machín, però una lesió l’ha apartat dels terrenys de joc i de l’eliminatòria contra el Barça a la Copa. 

Motius de la marxa

“Sentia que el club no comptava amb mi. Em deien que en un futur sí, però estàvem en el present i jo no veia massa interès, i aquesta va ser la decisió que vaig prendre”.

Últimes setmanes al Barça dures

"Ha estat un mes molt dur. Quan el míster [Valverde] et crida i et diu que no jugaràs, que no pot comptar amb tu ... es pot entendre, però jo igualment hi anava, feia la meva feina, feia el que em deien i no deia res”.

"En aquests moments prefereixo estar sol. Pensar bé les coses. Arribava a casa, em posava a veure sèries, parlar amb els amics i poc més”.

“Jo vull gaudir del futbol, créixer com a futbolista i ser important"

Sevilla

"Vaig triar el Sevilla perquè em va transmetre molta confiança. Espero créixer aquí com a futbolista, com a persona, i espero fer grans coses aquí".

Lesió

"Des que vaig saber que tenia la lesió em va fer molta ràbia perquè no podia jugar contra la qual va ser casa meva. En l'entrenament vaig parar una mica perquè pensava que estava una mica carrega”. 

COMENTARIS