Mercat

Munir, un futur blaugrana o a fora del club?

S'acaba l'any i el jugador encara no ha renovat
 

Munir, un futur blaugrana o a fora del club?
Munir, un futur blaugrana o a fora del club?

S'acaba l'any i el jugador encara no ha renovat
 

Munir i Miranda, a la pinya

El contracte de Munir el Haddadi amb el Barça acaba el pròxim estiu. I, encara que club i jugador no han arribat a signar la renovació, les dues parts han estat negociant. En els últims mesos de contracte, el jugador pot negociar amb el club que vulgui a partir del dia 1 de gener, però l'entorn de Munir nega que hagi tancat cap contracte amb ningú.

Segons aquestes informacions, Munir està esperant rebre una resposta sobre les últimes demandes que va fer al club (demana el reconeixement d'un jugador que ha fet el que ell ha fet a 1 divisió, amb València i Alabès), encara que hi ha sectors de la directiva que el donen per perdut. Si finalment no hagués de continuar, el jugador podria marxar traspassat aquest hivern, però no sembla probable que això acabi passsant.

En el cas que pugui marxar gratis al juny, ofertes no li faltaran. Des d'equips de la lliga espanyola, com el Betis, el Celta o l'Alabès, fins a la lliga italiana (Roma i Nàpols), alemanya (Schallke 04), francesa (Olympique de Marsella) o anglesa (West Ham) s'han mostrat interessats. I és que el jugador arribaria gratis…

COMENTARIS