Analytics

Murillo aprova el debut amb el Barça

Murillo aprova el debut amb el Barça
Murillo aprova el debut amb el Barça
Jeision Murillo es va estrenar amb la samarreta del Barça aquest dijous al camp del Ciutat de València en un partit de la màxima exigència. El colombià va...
Murillo

| FCB

Jeision Murillo es va estrenar amb la samarreta del Barça aquest dijous al camp del Ciutat de València en un partit de la màxima exigència. El colombià va haver de jugar amb dos defenses sense experiència al futbol professional com Chumi i Miranda i el rival va sortir a mossegar des del primer moment.

Al minut 18, el Llevant ja havia marcat dos gols i la defensa blaugrana tenia molts problemes per defensar. Però després del sotrac inicial, Murillo va fer un pas endavant i va ser un dels futbolistes que més nota va treure en el partit de Copa. El central va esperonar els companys després dels gols i va demostrar la seva experiència i lideratge marcant la línia defensiva. L'aparició de Lenglet i Sergi Roberto a la 2a part va servir per dotar de major consistència i l'equip va millorar.

Des del Laboratori de Carles Domènech a LaTdT es va analitzar amb lupa el debut de Murillo i les dades són força positives. El colombià només va perdre 1 pilota en tot el partit mentre que en va recuperar 15 i en va refusar 7. A més, no es va encantar amb la pilota als peus i el 67% de les intervencions van ser amb 1 o 2 tocs, un fet clau per ocupar aquesta posició a Can Barça. Pel que fa a les passades, 33 van ser en curt i 7 en llarg, en una clara mostra de l'estil que vol el Barça.

Ara caldrà veure si Valverde dona més oportunitats a Murillo en els pròxims partits, ja que el central hauria de ser la peça que doni descans a Piqué i Lenglet a causa de les baixes d'Umtiti i Vermaelen en defensa. De moment, el debut el va aprovar amb nota.

COMENTARIS