Murillo: "Treballaré per quedar-me al Barça"

"Puyol sempre ha estat un referent"

Murillo: "Treballaré per quedar-me al Barça"
Murillo: "Treballaré per quedar-me al Barça"

"Puyol sempre ha estat un referent"

murillo barça

Jeison Murillo ha concedit una entrevista als mitjans oficials del Barça on parla de la il·lusió viscuda per aterrar el Camp Nou, repassa la seva carrera esportiva i explica els seus referents futbolístics.

El fitxatge pel Barça

"Quan et diuen que pots venir al Barça, comences a sentir les papallones que sent un quan s'enamora. Comença el pessigolleig, sents que s'està fent realitat un somni."

"És una gran il·lusió, veure al teu voltant els millors jugadors del món és una sensació molt gratificant. T’omple d'orgull perquè saps que no ha estat fàcil el camí fins aquí, és molt bonic."

Opcions de quedar-se

"Vull treballar dia a dia i demostrar perquè vaig ser escollit per vestir aquesta samarreta. Tant de bo em pugui quedar aquí al final de temporada..."

Els seus orígens a Cali

"Allà la gent és molt oberta la ciutat té un bon clima. També és coneguda per ser la capital mundial de la salsa. Jo estic orgullós del meu barri, on em vaig criar i on xutava les meves primeres pilotes. Era un barri difícil, però gràcies als meus pares vaig anar pel bon camí."

"Des de nen sempre he estat darrere de la pilota. Esmorzava, menjava i sopava amb el futbol. Els meus germans i el meu pare sempre han jugat a futbol, ​​i a més sempre ho vèiem a casa. El vivíem moltíssim".

Referents futbolístics

"Quan era petit, els referents que teníem a Colòmbia eren Iván Córdoba i Mario Alberto Yepes, jugadors que van sortir a fora i que sempre eren nomenats a la televisió. Era un somni poder ser com ells."

"Puyol sempre ha estat un referent, el seu futbol ha estat molt important per a la història del Barça."

COMENTARIS