Notícies

Naval: "Sense Puyol, Iniesta i Xavi no haguessin guanyat"

Naval: "Sense Puyol, Iniesta i Xavi no haguessin guanyat"
Naval: "Sense Puyol, Iniesta i Xavi no haguessin guanyat"
Carles Naval és una de les veus més autoritzades del vestidor per parlar de la història recent del club. El delegat del primer equip acumula dècades a l...
Carles Naval

Carles Naval és una de les veus més autoritzades del vestidor per parlar de la història recent del club. El delegat del primer equip acumula dècades a l’entitat, i en una entrevista a Le Temps francès ha repassat el creixement blaugrana.

Dream Team

"L'equip era pràcticament imbatible i va despertar l'admiració d'Europa, però el que més recordo era la família que formàvem".

Copa d'Europa a una habitació

"Recordo que havíem reservat una sala per celebrar el títol. Les famílies, els jugadors, els membres de l'staff 'i els dirigents se’n van anar al llit i em vaig quedar sol amb la Copa. La vaig pujar a la meva habitació, la vaig posar sobre el sofà i me’n vaig anar a beure unes cerveses abans de tornar a pujar".

Gol d'Iniesta a Stamford Bridge

"Tots es van precipitar sobre el córner per saltar sobre l’Andrés i en un moment em vaig trobar tot sol a la banqueta. Per què anava a córrer si després calia tornar? En Guardiola em va dir immediatament que calia fer un canvi i ja no vaig poder assaborir-ho més".

Brasilers al club

"Romario era capaç de canviar el curs d'un partit amb qualsevol acció, Ronaldo només va estar una temporada, però ens va ajudar a guanyar la Copa; Rivaldo era un futbolista més acadèmic que ens ajudava a orientar el joc; mentre que Ronaldinho tenia una mica de tot això i més li donava vida al terreny de joc, transmetia molt".

Xavi Iniesta

"Han propulsat al club cap a una altra dimensió, estan fora de la norma, i li donen un sentit únic a la pilota. Són excepcionals, però sense guerrillers com Puyol o les parades de Víctor Valdés, un dels millors porters de la història del club, no haguessin guanyat res".

COMENTARIS