Seccions

Navarro, nou secretari tècnic del bàsquet formatiu

Navarro, nou secretari tècnic del bàsquet formatiu
Navarro, nou secretari tècnic del bàsquet formatiu
Juan Carlos Navarro serà el nou secretari tècnic del bàsquet formatiu a partir de l’1 de juliol. L’excapità blaugrana es va veure obligat a...
Navarro

Juan Carlos Navarro serà el nou secretari tècnic del bàsquet formatiu a partir de l’1 de juliol. L’excapità blaugrana es va veure obligat a penjar les botes la temporada passada i aquesta campanya ha seguit lligat a l'entitat sense tenir un càrrec concret. Després de mesos de converses, s'ha decidit que Navarro serà el secretari tècnic de la base, en substitució de Pere Capdevila, que per decisió pròpia ha decidit no continuar en el càrrec després de tres temporades (2016-19). 

Navarro comptarà amb el suport de l'exjugador Mario Bruno Fernández, que serà el nou coordinador tècnic del bàsquet formatiu les pròximes quatre temporades. Fernández, que va ser jugador del bàsquet base blaugrana a les etapes de cadet, júnior i Barça B, torna a casa després d’haver treballat a la Federació Catalana de Bàsquet. Aquesta campanya, el Barça B de bàsquet ha perdut la categoria de la Leb Or, la segona divisió estatal, i la pròxima campanya haurà de competir a la Leb Plata.

COMENTARIS