Bàsquet

Navarro tindrà una estàtua al nou Palau Blaugrana

Navarro tindrà una estàtua al nou Palau Blaugrana
Navarro tindrà una estàtua al nou Palau Blaugrana
Aquest dimarts s'ha realitzat un nou homenatge a Juan Carlos Navarro amb un acte institucional carregat d'emocions i agraïments a la figura de La...
Navarro

Aquest dimarts s'ha realitzat un nou homenatge a Juan Carlos Navarro amb un acte institucional carregat d'emocions i agraïments a la figura de La Bomba. Edu Soto ha estat el conductor de l'esdeveniment on ha destacat la presència de figures com Ronaldinho, Carles Puyol, Roger Grimau, Víctor Sada o Jordi Trias. A més, també s'ha projectat un vídeo amb missatges de rivals i companys rendits a la carrera de l'escorta català.

Al finalitzar l'acte ha intervingut el president Josep Maria Bartomeu i ha anunciat una sorpresa més del comiat de Navarro. El jugador tindrà una estàtua al nou Palau Blaugrana que es construirà d'aquí uns anys perquè ningú oblidi la grandesa del jugador. Aquest fet és molt habitual en el món del bàsquet de l'NBA on els mites són molt venerats. A més, també es retirarà la samarreta amb el dorsal número 11 en un esdeveniment que tindrà lloc el 25 de novembre durant el Barça - Madrid de bàsquet.

VÍDEO. L'emotiu vídeo de comiat a Juan Carlos Navarro

COMENTARIS