Copa Amèrica

Neymar es perd la Copa Amèrica per lesió

Neymar es perd la Copa Amèrica per lesió
Neymar es perd la Copa Amèrica per lesió
Neymar no podrà disputar la Copa Amèrica que es celebrarà a Brasil a partir del pròxim 15 de juny. El davanter ha patit una lesió en l'amistós...
Neymar

Neymar no podrà disputar la Copa Amèrica que es celebrarà a Brasil a partir del pròxim 15 de juny. El davanter ha patit una lesió en l'amistós disputat aquesta matinada contra el Qatar i la federació brasilera ha anunciat que no podrà participar en el torneig perquè els lligaments del turmell han quedat afectats en una acció on ha trepitjat malament. D'aquesta manera, la canarinha perd la seva gran estrella i alguns jugadors com Coutinho o Gabriel Jesus hauran de fer un pas endavant.

La lesió arriba en un moment on Neymar estava en el centre de l'huracà per la denúncia de violació que ha rebut per part d'una dona brasilera. El jugador ja va intentar desmuntar la versió de la denunciant mostrant unes converses privades per Whatsapp que va acabar retirant perquè podia estar realitzant un altre delicte. Aquest dijous han aparegut unes imatges que va gravar la dona a l'hotel de París sobre els fets d'aquella nit. 

COMENTARIS