Notícies

Neymar: "No he marxat del Barça per falta de protagonisme"

Neymar: "No he marxat del Barça per falta de protagonisme"
Neymar: "No he marxat del Barça per falta de protagonisme"
Neymar Jr. ha parlat ja com a jugador del Paris Saint Germain. El futbolista ha estat presentat davant dels mitjans de comunicació en una multitudinària roda...
Neymar roda de premsa PSG

Neymar Jr. ha parlat ja com a jugador del Paris Saint Germain. El futbolista ha estat presentat davant dels mitjans de comunicació en una multitudinària roda de premsa a París, on ha respost a totes les preguntes sobre el seu fitxatge.

El brasiler ha negat que deixés el Barça per no ser el número 1: "No marxo del Barça per la falta de protagonisme. Busco nous reptes, nous títols, desafiaments diferents", ha declarat el futbolista. També ha volgut fer incís en la poca importància de la gran oferta econòmica en la seva decisió, "els diners no són la meva motivació, ho és la felicitat de la meva família" i el president Al-Khelaïfi l'ha defensat: "Si Neymar hagués volgut diners, podria haver anat a un altre club on n'hauria aconseguit més".

Aquestes són algunes de les frases destacades de la roda de premsa.

Nous reptes al PSG

"Aquí a París hi tinc ambicions més grans"

"No he vingut a buscar protagonisme, vinc a buscar reptes. Ara és el moment ideal"

"No vinc aquí pels meus amics, sinó per un context general. Va ser una decisió difícil de prendre"

Record del Barça

"He estat molt feliç i molt ben rebut a Barcelona durant 4 anys. No m'haig de queixar, he estat molt feliç allà"

Sobre haver marxat com Luis Figo: "Em sap greu si hi ha part de l'afició que pensa això. Només puc agraïr al club i a l'afició del Barça per aquests anys"

 

COMENTARIS