Notícies

Neymar revela per quin motiu va marxar del Barça

Neymar revela per quin motiu va marxar del Barça
Neymar revela per quin motiu va marxar del Barça
Neymar va abandonar el Barça l'estiu del 2017 en una de les operacions més polèmiques dels últims anys. El PSG va pagar 222 milions d'euros pel...

Neymar va abandonar el Barça l'estiu del 2017 en una de les operacions més polèmiques dels últims anys. El PSG va pagar 222 milions d'euros pel brasiler i el club blaugrana va perdre un dels seus referents en aquell moment. Ara, el davanter ha parlat sobre aquella situació a Fox Sports i ha dit els motius que el van prendre a portar aquella decisió.

La marxa del Barça

"Vaig marxar del Barça perquè volia un nou repte. El repte de guanyar i buscar alguna cosa nova. De trobar noves dificultats." 

"El Barça és un club que sempre em va apassionar i encara avui m'apassiona. Parlo habitualment amb els meus companys, però en aquella època vaig voler provar alguna cosa nova i per això vaig decidir marxar."

El moment de la decisió

"Va ser molt difícil prendre aquella decisió. Fins i tot, hi va haver moments on vaig dubtar i em vaig plantejar no marxar. 'No marxo', em deia. Vaig estar així unes dues setmanes fins que vaig decidir acceptar l'oferta del PSG."

COMENTARIS