Vídeo

Neymar s’enganxa amb un aficionat del Rennes

Neymar s’enganxa amb un aficionat del Rennes
Neymar s’enganxa amb un aficionat del Rennes
El PSG ho tenia tot de cara per guanyar la Copa de França, però la mala punteria i la mala sort van impedir que tanqués la temporada amb el doblet nacional....

El PSG ho tenia tot de cara per guanyar la Copa de França, però la mala punteria i la mala sort van impedir que tanqués la temporada amb el doblet nacional. Després de caure als penals, a més, Neymar es va enganxar amb un aficionat del Rennes que el gravava. 

Alves i el davanter van avançar l’equip de Tuchel ben d’hora, al minut 25. Però Kimpembe es va marcar en pròpia porteria i el Rennes va empatar a la segona meitat. El PSG va tenir més oportunitats i va topar amb el pal a la pròrroga, però el resultat no es va moure. 

Mbappé,  a més, va ser expulsat per una duríssima entrada al genoll d’un rival. Als penals, Nkunku va enviar als núvols el 6è llançament de l’equip, quan tots els seus companys havien marcat. 

A l’hora d’anar a buscar la medalla de sotscampió, Neymar va abaixar el mòbil a un aficionat del Rennes i li va colpejar la cara després d’una enganxada de tres segons. 

COMENTARIS