Ligue 1

"Neymar té alguns privilegis"

"Neymar té alguns privilegis"
"Neymar té alguns privilegis"
Neymar és probablement el principal argument ofensiu del PSG. El brasiler s'ha convertit, tal com es preveia, en l'estrella indiscutible del conjunt...

Neymar és probablement el principal argument ofensiu del PSG. El brasiler s'ha convertit, tal com es preveia, en l'estrella indiscutible del conjunt francès tot i la presència d'Edinson Cavani. L'uruguaià és el màxim golejador de la història del PSG. 

La relació de tots dos no ha estat senzilla. Cavani suma 5 temporades a París i és un dels futbolistes preferits de l'afició i respectats al vestidor. I quan el club va preferir que Neymar xutés els penals per davant seu, la decisió es va prendre com una mesura per tenir content el brasiler. 

El tracte preferencial del club respecte a Neymar sembla una evidència, i el seu company Rabiot no ho ha negat en una entrevista a L'Equipe. "És un tipus molt fàcil. I podria ser una mica més arrogant, però no és el cas. Sabem que té alguns privilegis al vestidor, igual que Kylian [Mbappé]. A mi no em molesta i no li presto atenció. No estic gelós de cap dels dos ", expressa. 

COMENTARIS