Rival

Nolito: “El Barça voldrà guanyar el doblet i això els fa més perillosos”

“El Barça em va canviar i, sobretot, em va canviar el míster”

Nolito: “El Barça voldrà guanyar el doblet i això els fa més perillosos”
Nolito: “El Barça voldrà guanyar el doblet i això els fa més perillosos”

“El Barça em va canviar i, sobretot, em va canviar el míster”

Nolito

El Barça jugarà aquest dissabte la final de la copa amb el Sevilla, de manera que tindrà com a rival Nolito, un talentós davanter andalús que va passar pel futbol base blaugrana. Aquest dijous el diari Sport entrevista el davanter.

Quin dia va pensar que podria ser futbolista?

“Doncs sincerament ho vaig pensar quan vaig arribar al Barcelona B. […] Aquí sí que vaig signar un contracte que per mi eren moltíssims diners. I quan hi era, el míster [Luis Enrique] em va ajudar molt i vaig veure que podia guanyar-me la vida amb el futbol”.

“El Barça em va canviar i, sobretot, em va canviar el míster. Altres místers m'havíen ajudat, […] però jo crec que Luis Enrique va anar una miqueta... Estava en una edat en què havia d'anar endavant o enrere. O m'estancava a 2a B o 3a o intentava anar a un gran i jugar a 2a i 1a molts anys. […] Vaig confiar en mi i no em queixo”.

Fitxar per un gran

“Vam estar a punt d'anar al Barça, però al final me'n vaig anar al City. És veritat que el Barça ha mostrat interès diverses vegades, però, per una cosa o per una altra, coses que passen als clubs… I res. Abans d'anar-me'n al City, sí que era una mica Barça o City. […] I vaig pensar que anant-me'n al City seria una mica més fàcil jugar”.

“Luis Enrique va insistir moltíssim, però al final… En aquest aspecte, la veritat és que chapeau, sé que va insistir-hi encara que algun mai va voler el meu fitxatge”.

“Al City, els primers mesos vaig jugar i els últims cinc mesos no vaig jugar gens. Això m'ha passat factura al Sevilla, perquè psicològicament ho vaig passar malament”.

El Barça és el pitjor rival possible?

“Sincerament, sí. […] Però al final és un partit i penso que, amb tot el respecte, podem fer alguna cosa… Si li guanyes la final al Barça, el guanyes i ho fas a la final de la copa. I això té doble mèrit. […] Qui tingui l'oportunitat de jugar ho gaudirà moltíssim i si guanyem serà l'hòstia”.

Caure a la Champions pot afectar el Barça?

“Sincerament, no. Va ser un pal dur per a ells, però voldran rescabalar-se guanyant el doblet i això els fa més perillosos”.

COMENTARIS