Seleccions

Noms il·lusionadors per al Catalunya - Veneçuela del 25 de març

Noms il·lusionadors per al Catalunya - Veneçuela del 25 de març
Noms il·lusionadors per al Catalunya - Veneçuela del 25 de març
Després de gairebé 2 anys i mig sense jugar, la selecció catalana de futbol tornarà a competir el pròxim dilluns 25 de març en un partit amistós contra...
Catalunya-Tunísia
Catalunya-Tunísia, l'any 2011

Després de gairebé 2 anys i mig sense jugar, la selecció catalana de futbol tornarà a competir el pròxim dilluns 25 de març en un partit amistós contra Veneçuela a Montilivi. Gerard López ja està preparant la llista de convocats i tot apunta que tindrà a noms molt il·lusionadors per als aficionats catalans.

De moment, només s'ha confirmat de forma oficial la presència del gironí Àlex Granell, però Esport 3 ja ha apuntat noms de la talla de Gerard Piqué, Cesc Fàbregas o Xavi Hernández. A més, RAC1 també donava per feta la presència d'altres jugadors destacats com Bojan Krkic o Carles Aleñá.

Aquests futbolistes ja no participen amb la selecció espanyola i no tindrien problemes per assistir al partit que tindrà lloc durant l'aturada internacional. La seva presència seria un gran reclam per als aficionats i una gran notícia per a la Federació Catalana de Futbol, que espera poder omplir les 13.500 localitats de l'estadi del Girona. 

COMENTARIS