Gossip

Nou acte d'indisciplina de Dembélé

Nou acte d'indisciplina de Dembélé
Nou acte d'indisciplina de Dembélé
Ousmane Dembélé continua sent protagonista fora dels terrenys de joc pels seus actes d'indisciplina. Si fa unes setmanes va arribar 25 minuts tard a l&...
dembele concentracio

Ousmane Dembélé continua sent protagonista fora dels terrenys de joc pels seus actes d'indisciplina. Si fa unes setmanes va arribar 25 minuts tard a l'hora de concentració per al partit contra l'Inter del Camp Nou, aquest dijous va trigar una hora i mitja per ser localitzat després d'absentar-se a l'entrenament del matí. 

Segons ha revelat RAC1, el jugador francès no va comunicar res als tècnics del Barça, que es van preocupar veient que no estava a la instal·lacions de la Ciutat Esportiva. Després d'intentar contactar amb ell via telèfonica sense èxit, es van tenir notícies una hora i mitja després. Sempre a través del telèfon, Dembélé va dir als tècnics que es trobava malament i tenia dolor estomacal. La resposta del Barça va ser que es quedés a descansar a casa i va comunicar que el jugador s'havia absentat per una gastroenteritis.

Aquest divendres, el futbolista ja ha pogut ser atès pels serveis mèdics del club i el futbolista s'ha entrenat al marge dels companys. Des del Barça hi ha una certa preocupació per l'actitud d'Osumane Dembélé, ja que ja ha protagonitzat diversos incompliments del codi intern i no veuen que faci cap canvi substancial. També caldrà veure si aquest fet el perjudica de cara a l'onze de diumenge contra el Betis, on Valverde no podrà comptar amb Coutinho i un dels màxims candidats per ocupar el seu lloc era Dembélé.

COMENTARIS