Mercat

Nou problema per fitxar Rabiot

Nou problema per fitxar Rabiot
Nou problema per fitxar Rabiot
L'operació per incorporar el migcampista francès Rabiot es continua complicant. El Barça va haver d'emetre un comunicat aquest diumenge negant...
Adrien Rabiot

L'operació per incorporar el migcampista francès Rabiot es continua complicant. El Barça va haver d'emetre un comunicat aquest diumenge negant qualsevol acord amb el futbolista tal com havia insinuat Antero Henrique, director esportiu del PSG. Des del conjunt blaugrana reconeixen contactes però sempre respectant la legalitat i "sense incomplir cap normativa."

A banda del conflicte de relacions amb el PSG, el Barça té 2 problemes més per tancar l'operació d'un jugador que finalitza contracte el pròxim 30 de juny i que a partir de l'1 de gener ja pot negociar amb el club que vulgui.

El primer maldecap és les altes pretensions de la mare i representant del futbolista, Veronique Rabiot. En un primer moment s'havia arribat a un acord verbal per pagar una prima de traspàs pròxima als 10 milions d'euros, ja que el futbolista arribava sense cap cost per al club blaugrana. Però en els últims dies, la mare de Rabiot ha incomplert el pacte i ara reclama una quantitat molt més elevada.

El Barça no està disposat a tirar la casa per la finestra per fitxar Rabiot i també està veient com cada vegada apareix més competència. L'Equipe informa que el Liverpool també està fent gestions per fitxar el jugador mentre que la Juventus i el Tottenham també estan atents a la situació. Entrar en una subhasta per a Rabiot no interessa gens al Barça i caldrà veure com evoluciona l'interès per al futbolista francès.

COMENTARIS