O es cobren 65 milions o no hi haurà publicitat

O es cobren 65 milions o no hi haurà publicitat
O es cobren 65 milions o no hi haurà publicitat
Els emissaris que el FC Barcelona ha enviat als Estats Units, de cara a cercar possibles anunciants per la samarreta del Barça, ja han començat a treballar...
Samarreta

| ©Getty Images #508228382

Els emissaris que el FC Barcelona ha enviat als Estats Units, de cara a cercar possibles anunciants per la samarreta del Barça, ja han començat a treballar en una 1a jornada de contactes de cara a la Super Bowl, segons que ha explicat Xavi Campos al programa El Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio. L'objectiu és el que va marcar el president Josep Maria Bartomeu en una carta als compromissaris: uns 65 milions d'euros. L'increment respecte el que ha pagat fins ara Qatar (uns 30-35 milions) és, com es pot veure, important.

Tot i això, dins del club "hi ha la confiança però no hi ha la seguretat" d'aconseguir aquest import. És per això que, ho explica Xavi Campos, es plantegen estar tota la temporada vinent amb la samarreta neta, sense patrocinador. Encara que es compten amb aquests diners (són vora un 10% dels ingressos previstos per la propera temporada), la idea és no signar un contracte per un valor inferior al que es van marcar i aprofitar l'any en blanc per negociar un nou patrocini. El missatge de les altes esferes és que "no estancarà cap acord fins que no estiguin segurs de tenir el millor possible", relata Campos, i que no es precipitaran perquè la salut financera del club ho permet.

En un anàlisi posterior, l'especialista Albert Deulofeu ha remarcat que el Barça pot arribar a tenir problemes per complir els objectius de dèficit, raó per la qual podria acabar havent de vendre un jugador.

Podeu sentir tota la conversa aquí:

COMENTARIS