Opinió

Obrint mercats

Obrint mercats
Obrint mercats
Arriba l'enèsima aturada de la lliga pels partits de seleccions i tornen els viatges dels internacionals. Per sort, aquesta vegada Luis Suárez (per una...
opinió albert mora 2019

Arriba l'enèsima aturada de la lliga pels partits de seleccions i tornen els viatges dels internacionals. Per sort, aquesta vegada Luis Suárez (per una lesió contra el Betis) i Leo Messi (que torna amb l'albiceleste fent un periple curtet) s'estalvien el gran salt. Els altres sud-americans, més joves, han de gastar molta més benzina per jugar amb les respectives seleccions...

Sembla mentida, però, que tenint un actiu com els futbolistes de l'Amèrica del Sud (argentins, uruguaians, brasilers i xilens) el Barça no hagi anat a explotar-ho amb una gira per l'hemisferi austral.

Hem vist els blaugranes passejar-se pels Estats Units, per Tailàndia, per Qatar i per Sud-àfrica. Els hem vist fins fent-se fotos amb Kobe Bryant, el president de Qatar Airways o Nelson Mandela (si bé és cert que amb aquest últim només hi van anar Etoo i Oleguer).

Però no hem vist Messi entronitzat en una Rosario blaugrana, Suárez conquerint la seva Salta natal o els brasilers aconseguint canviar el groc i verd de Brasil pel blau i el grana.

I tenint uns actius com aquests, especialment Messi i Suárez, potser estaria molt bé organitzar una gira blaugrana per l'Amèrica del Sud mentre encara siguin aquí.

Perquè vegin que al Barça també se'ls cuida com a casa.

COMENTARIS