Mercat

Oferta per Malcom de 65 milions d'euros, segons l'AS

Oferta per Malcom de 65 milions d'euros, segons l'AS
Oferta per Malcom de 65 milions d'euros, segons l'AS
Quan falten pocs dies perquè s'obri el mercat d'hivern, arriben les primeres informacions sobre les possibles sortides a Can Barça. El diari AS...
Malcom

Quan falten pocs dies perquè s'obri el mercat d'hivern, arriben les primeres informacions sobre les possibles sortides a Can Barça. El diari AS avança que el club blaugrana ha rebut una important oferta des de la Xina per Malcom xifrada en 65 milions d'euros.

La competició asiàtica començarà a principis de març però els equips han d'aprofitar la finestra del gener per fer les incorporacions. El futbolista brasiler té un gran cartell a la Xina i diversos clubs haurien preguntat per ell aprofitant que al Barça no té un paper protagonista. Malcom només ha disputat 296 minuts a causa del procès d'adaptació i les lesions que han tallat la seva projecció.

Des del club consideren el jugador com una aposta de futur i estan satisfets amb el rendiment que havia ofert abans de l'última lesió però tampoc tancaran els ulls davant una proposta tan potent. El jugador va costar 40 milions d'euros a l'estiu i si arriba una oferta de 65, s'aconseguiria un benefici de 25 milions que ajudarien a millorar la situació econòmica.

COMENTARIS