Mercat

OFICIAL. Cristiano fitxa per la Juventus

OFICIAL. Cristiano fitxa per la Juventus
OFICIAL. Cristiano fitxa per la Juventus
Cristiano Ronalo ja no jugarà més al Reial Madrid. El portuguès ha signat per la Juventus i deixa enrere 9 cursos al Santiago Bernabéu, on s'ha convertit...

Cristiano Ronalo ja no jugarà més al Reial Madrid. El portuguès ha signat per la Juventus i deixa enrere 9 cursos al Santiago Bernabéu, on s'ha convertit en el màxim golejador de la història del club, amb 452 gols en 438 partits. El traspàs s'ha fet oficial aquest dimarts a la tarda. 

La xifra de l'operació ronda els 105 milions d'euros, i el Madrid ha fet públic un comunicat on assegura que la venda era una "voluntat" del jugador.

La marxa del portuguès va precipitar-se quan després de la final de la Champions League el futbolista va deixar entreveure el seu adeu: "Ha estat un honor jugar en aquest club", va assegurar. 

Comunicat del Reial Madrid

El Reial Madrid C. F. comunica que, atenent a la voluntat i petició expressades pel jugador Cristiano Ronaldo, ha acordat el traspàs a la Juventus F. C.
 
Avui el Reial Madrid vol expressar el seu agraïment a un jugador que ha demostrat ser el millor del món i que ha marcat una de les èpoques més brillants de la història del nostre club i del futbol mundial.
 
Més enllà dels títols conquistats, dels trofeus aconseguits i dels triomfs aconseguits en els terrenys de joc durant aquests 9 anys, Cristiano Ronaldo ha estat un exemple d'entrega, de treball, de responsabilitat, de talent i de superació.
 
S'ha convertit a més en el màxim golejador de la història del Reial Madrid amb 451 gols en 438 partits. En total 16 títols, entre ells 4 Copes d'Europa, 3 d'elles consecutives i 4 en les últimes 5 temporades. A títol individual, amb la samarreta del Reial Madrid ha guanyat 4 Pilotes d'Or, 2 The Best, i 3 Botes d'Or, entre molts altres guardons.
 
Per al Reial Madrid Cristiano Ronaldo serà sempre un dels seus grans símbols i una referència única per a les properes generacions.
 
El Reial Madrid serà sempre casa seva.

COMENTARIS