Notícies

OFICIAL. Les dates per a la pròxima temporada de Copa i Supercopa

OFICIAL. Les dates per a la pròxima temporada de Copa i Supercopa
OFICIAL. Les dates per a la pròxima temporada de Copa i Supercopa
La RFEF ha aprovat en l'assembla d'aquest dilluns les dates per als nous formats de Copa i Supercopa d'Espanya que s'estrenaran la pròxima...
CALENDARI RFEF

La RFEF ha aprovat en l'assembla d'aquest dilluns les dates per als nous formats de Copa i Supercopa d'Espanya que s'estrenaran la pròxima temporada. Ara caldrà veure si LaLiga no presenta cap acció contra aquest calendari perquè les relacions amb l'organisme que presideix Rubiales són cada vegada més tenses.

La Copa serà una de les competicions que viurà un canvi més gran. Per començar, hi participaran 116 equips (20 de Primera, 22 de Segona, 28 de Segona B, 32 de Tercera, 4 semifinalistes de la Copa de la RFEF i 10 de l'eliminatòria prèvia de la màxima categoria de cada federació territorial). Les primeres 6 eliminatòries seran a partit únic i només les semifinals es jugaran a doble partit.  Els 4 participants a la Supercopa quedarien exempts de les dues primeres eliminatòries. La primera eliminatòria tindria lloc el 18 de desembre i la final, el 18 d'abril del 2020.

La Supercopa també canvia i passa a disputar-se al mes de gener en un format de Final Four amb 4 equips: el campió i el subcampió de Copa del Rei més el campió i subcampió de Lliga. En cas que algun coincideix, es buscaria el següent classificat de la Lliga. L'escenari escollit serà a l'estranger i les dates seran el 8 i 9 de gener les semifinals i el 12 de gener, la final.

Finalment, també s'ha aprovat el calendari de la Primera Divisió que començarà el 18 dagost del 2019 i acabarà el 24 de maig de 2020. 

CALENDARI RFEF 2019

COMENTARIS