Gossip

Rubi paga la clàusula i se'n va al Betis

Rubi paga la clàusula i se'n va al Betis
Rubi paga la clàusula i se'n va al Betis
Després d'una setmana de negociacions, aquest dijous s'ha fet oficial que Rubi deixa la banqueta de l'Espanyol i marxa al Betis. El club blanc-i...
Rubi Betis

Després d'una setmana de negociacions, aquest dijous s'ha fet oficial que Rubi deixa la banqueta de l'Espanyol i marxa al Betis. El club blanc-i-blau ha confirmat que el tècnic ha abonat aquest matí la clàusula de rescissió i s'ha desvinculat definitivament del club. En el comunicat no es parla de xifres però diversos mitjans apunten que la quantitat ronda els 900.000 euros. L'Espanyol també ha volgut reafirmar "el seu compromís personal i professional amb Rubi, a qui en reiterades ocasions se li ha mostrat el suport a la seva aposta futbolística" i li ha desitjat "sort en la seva nova etapa."

Rubi, per la seva banda, ha enviat un dur comunicat on ha explicat els motius: "El club em va dir que no es faria un pas endavant ambiciós en el projecte esportiu. Vam rebre una proposta i la vam explicar al club. No ha estat per diners. Només aquells que han posat engegat la maquinària de desprestigi contra la meva persona titllant-me de pesseter sabran perquè ho he fet." Posteriorment, el Betis ha anunciat el fitxatge del tècnic català per les 3 pròximes temporades i serà presentat la setmana vinent.

COMENTARIS